Eșecuri de succes, de Vlad Mocanu

“De ce eșuăm?
De ce să vorbim despre eșec și nu despre succes în afaceri?
Poate eșecul să ducă la succes?
Există viață după eșec?
Cum influențează eșecul afacerile viitoare?”
Aceste întrebări și multe altele își vor găsi răspunsuri în volumul “Eșecuri de succes”, coordonator Vlad Mocanu.
Cum a luat naștere această carte?
Fiecare cuvânt s-a născut din durere! Frustrări, deznădejde, momente de renunțare, întrebări la care tu singur trebuie să găsești răspuns.
Cu o poveste de viață uimitoare chiar dacă nu are mai mult de 24 de ani, cu două eșecuri în afaceri, cu ani de terapie dar o dorință imensă de schimbare a știut să transforme un vis în realitate. Plin de curiozitate și conștient că pentru a reuși va avea nevoie de studiu și cercetare a adunat poveștile de succes a mai multor antreprenori români.
70 de povești de succes, 70 de povești născute din eșecuri în afaceri, experiențe din care au învățat cum să își construiască viitorul.
O carte motivațională, un ghid de afaceri pentru antreprenorii dar și pentru toți acei ce doresc o schimbare în bine modelând eșecul și dândui o nouă formă precum olarul dă viață lutului.
Prezentare cărții a avut loc în cadrul celei de-a 55-a ediție a Cenaclului de la Roma, gazde primitoare pentru oaspeți de seamă: membri din Comisia Mondială a Românilor, actorii Magda Băcescu și Stefan Apostol, Gela Enea câștigătoarea premiului întâi a Turnirului de la Roma- un concurs de creație literară ajuns la a doua ediție.

Cu mulțumiri tuturor pentru organizarea impecabilă!

22 septembrie,Roma

© Lăcrămioara Maricica Niță