Ce se află”Dincolo de furtună”, romanul Corinei Ozon

Ce se află “Dincolo de furtună”?
Corina Ozon ne poartă prin vârtejul anilor, împletind din sentimente povești de dragoste ce vor străbate timpul și spațiul.
Personajele sale se povestesc în fața cititorului. Iubirea “ascunsă” a Rosanei și a pictorului Dinu Glad se lasă descoperită pas cu pas și poate constitui un roman de sine stătător.
De fapt aș putea spune că “Dincolo de furtună” este o colecție de povești născute din experiențele de viață uimitoare a triunghiurilor amoroase: Rosana-Dinu-Alida și Tim-Iasmina-Paco.
O continuă căutare a iubirii perfecte!
“Dragostea, când vine, e ca o furtună, în diferite grade. Te ia pe nepregătite, dar te fascinează. Vrei să fugi, să te adăpostești undeva, însă ai sta și pe loc să vezi dacă-i reziști. Te ferești de ramurile rupte, care te pot lovi, de obiecte care-ți pot cădea în cap, te ții de un gard ca să nu te ia vântul pe sus,nu ai curaj să mergi mai departe. Și apare o mână care te ia de braț, apoi te cuprinde protector de umeri și dintr-odată apare soarele, iar lumina lui îți invadează sufletul. Și cu imaginea aceasta vei rămâne toată viața, chiar dacă vei mai trece prin furtuni.”
Dincolo de furtună te așteaptă iubirea, acea iubire trainică, bazată pe respect!

© Lăcrămioara Maricica Niță